Rólam

 
   


Egészségügyi végzettségem, a szakmával töltött évek és továbbképzések méltó Gottlieb Ildi trénerméltó alapot adtak a sportoktatói, nemzetközi fitneszedzői szakmámhoz. 24 éves korom óta sportolok és egészségnevelőként, személyi trénerként segítem az embereket.

Intim torna tréneri tudásom 2002 óta folyamatosan bővítem szakmai tapasztalataimmal és intimtorna specialistaként foglalkozom a gátgyengeségből adódó intim problémák konzervatív terápiájával.

Mindig foglalkoztatott a prevenció témaköre, és ennek átadása, mert ez a gondolkodás, hozzáállás, befolyásolja az életminőségünket. Mivel sokszor találkozom, a szégyenérzet, a hárítás, a halogatás vagy az információ hiánya miatt hosszan hordozott és megélt intim gondokkal, ezért összeállítottam 2009 ben egy preventív szemléletű mozgásprogramot, amit INTIMFITNESS néven kereszteltem és 2010 óta publikálok a témában.

Szeretem átadni az embereknek az örömteli mozgás élményét. Megtanítani, hogy mennyivel tartalmasabb, energikusabb, felszabadultabb és sikeresebb életet élhetnek hosszabb távon, akik rendszeresen végeznek Intimfitness testedzéseket.

  www.intimtorna.net    www.intimfitness.hu   Napidoktor szakértő

 Szakterületeim, végzettségeim:

Intimmedical specialista

Intimfitness módszer kidolgozója

ART. Stretching és ellazulás technikák

IFFA personal tréner

IFFA Sportoktató Testépítés-Fitness

 MBT instruktor -tréner

 NLP (Neurolingvisztikus programozás)practic.

2002. Kriston intim torna tréner

 Reflexológus

 TF.Body.power szak

Hisztotechnikus szakasszisztens

 Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközép Iskola

 
Intimfitness Trénerképző Központ  - Minden jog fenntartva - © 2010-2012
További információk: Gottlieb Ildi - +36 20/971-66-69
 
 
 
 
 
Intimfitness Trénerképző - Főoldal Intimfitness Képzéseink Tanáraink Kapcsolat Partnereink Belépés Tanárainknak IN ENGLISH